Grönan idag

japp,jag min familj åkte till gröna lund idag  med familjen trouin  när vi var där så träffade jag daniela och angela och vi åkte jet lineXD angela filmade och tog massa vackra bilder som jag tänker sno sen :D hihi det var  kul. ssen åkte vi hem och packade,för vi ska utt med båten imårn-.- igen!    men vi är bara borta till på onsdag för sen ska det bli skit väder. då tänker jag rymma till Linnéa om hon är hemma.....


nu ligger jag och kollar på toy story 1 hi det är lite kul men jag borde egentligen sova för vi ska upp och åka kl 7 imårn!!


o nat´  



RosaFlumSkum



/M 

regn...:D







hah Vi är fan BÄST!


tjollahej.
jag åkte till Linnéa igår,efter att  jag hade jobbat,och gick ut på promenad i regnet och hamnade på ett dagis:) haha där satt vi i ett hus(ett mycket litet hus) och klagade över våra hjärtesorger:( och åt marenger och ,såklart,drack monster:D sen mådde vi nästan bra igen>:) hmm...


nån gång kom vi hem till Linnéa igen och då la vi oss och såg på film,greys anatomy:D hihi det är mycket roligt:P sen så åt vi mat och så satt vi vid datorn och kollade på gymmnasium och vi har bästemmt att vi ska flytta till hultsfred och gå på gymnasium rock city:D!! vi hittade lägenhet oxå ^^ sen behövde vi sluta vara så seriösa så vi tittade på  knappnytt och ray william jansson  . hihi..

"var är båten?" "vilken jävla båt?" "motorbåten" "va?" "BRUMM" hahahaha



sen bäddade vi och la oss o gloa på bring it on  det är kul :D och när den var slut var klockan helt plötsligt 2  så vi sommna och så vaknade vi igen vid tio då kollade vi på greys anatomy igen och efter ett tag gick vi ner och åt frukost  och satt vid datorn igen och resten av dagen såg vi på greys anatomy  och nån gång där imellan åt vi lunch  och sen fick jag skjuts hem och nu ligger jag och ser på björn bröder med min bror:)



imårn ska vi till gröna lund  så jag ska väll sova när filmen är slut så natti natti

RosaFlumSkum


/M

dom senaste veckorna....:)

hejsan svejsan:D!


jag har kommit på att jag inte har bloggat XD men jag tänker inte be om ursäkt för det som alla andra,jag  har bara varit jävligt lat...tur att Linnéa har skrivit:)


men nu kan jag skriva vad jag har haft för mig dom senaste öh..två veckorna är det va?,sen jag kom till mamma:)



förra veckan var jag ju hos Linnéa  och sov där och sen kom hon och flyttade in hos mig i två dar o nätter:D vi badade o badade gloa på film och badade ...och mera film:D,vi var såååå sociala.:P
Linnéa åkte hem på fredagen och jag typ sov resten av den dagen och på lördagen gick jag upp runt halv nio och sprang i väg till munken och det första jag fick höra när jag kom in var "åh herre gud,IN OCH BYT OM!"(jannette var mycket stressad ,men glad)  så jag sprang in och bytte om på rekord fart och började direkt att göra mackor,sallad,plocka disk och hela tiden köra efter mottot "le och vinka,le och vinka" det var ju djurö marknad den helgen så det var MASSOR  med människor vilket för mig bettyde MASSOR  med disk! men det var kul och gick bra även fast en och annan kaffekopp och glas eller flaska gick sönder...ehm inte kan det ha vart mitt fel ,nääää! jag jobbade söndagen också,då var det inte lika mycket folk(läs disk) men nästan:)



på måndagen åkte vi ut med båten,till vånskär,kanske det möjligtvis nästan hette.... och vi stannade där tills igår.då började det blåsa så myckat så vi var tvungna att åka hem.och idag så åkte vi till möja med buss och båt och promenerade runt där ett tag och så åkte vi hem igen. och nnu sitter jag och skriver här och saknar Linnéa för vi har inte träffats på en hel vecka!!katastrof!och jag kan inte tfaffa henne i helgen för jag jobbar igen och nästa vecka ska hon åka  båt med hela de la familla....(nu är jag elak och självisk) men jag hoppas att det regnar,inte hela veckan men en dag eller två :)

aja,hade bäst


RosaFlumSkum


/M



PS.jag är för lat för att kolla stavfel och sånt så snälla bara strunta i dä ,tackar<3

tja! x)

Idag har jag varit med  Max, Philipp, Linn och Morgan. Vi badade på abborreberget och på en strand, hade vattenkrig/geggkrig, kollade film (South Park och nån annan..), åt pannkakor, åt Swedish meatballs and MAKAROOONER XD, garvade och killerna kollade klänningar. x) don´t ask, jag undrar också...

Menmen. kul hade vi. Är ensam nu, men ska nog gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorrn.

Jag har f*ck EN enda bild från hela dagen haha. och den är suddig...så no pitchures today...

nattii!
/linnéa

JUSTE!!


jag färgade håret i fredags :D

Sommarlovet hittills!

först lite bilder :D


Var med Emma och Ellinor och åt jordgubbar med vaniljsocker och Marchmallows..

Var ute med familjen och båten, hade jättefint väder. (och jaa, jag har fotat bilden helt själv!)

Pussade en fet padda xD.

Martina kom och bodde hos mig :D sen bodde jag hos henne :D Mysiiigt

En gammal vana kom upp igen...xD

Jag har varit hos min pappa i 3 veckor och har inte bloggat typ...alls. Hehe. Menmen. det har varit jättemysigt! nu senaste veckan så har jag varit med Max, Linn och Philipp rätt mycket. Snart drar Max och Philipp tillbaka till tyskland.. :'( kommer inte träffa dom mer, var sista dagen tillsammans idag. uhuuu that sucks..:(

Jag sov hos Martina i två nätter. Vi tittade film och badade och slappade :D flumflum..Jag lyckades glömma min bikini hos hemma... xD

Nu ska jag vara hos mamma i 1 vecka, imorrn ska vi till Eskilstuna zoo med Karin och Andreas. Sen blir veckan som den kommer. ;)

ha en trevlig dag! x)
/linnéa

jävligt många hhhhhhhhhhhhhh:n !

Hej. Vi hatar hån. xD haha Random random.. Martina är här hemma hos mig, (shooohooo) hon drog på toa nu menmen x). och hon fick värsta random skrattattack, hahahaha. (se överskriften . . .?)

Vi har kollat på Ray william Johnson och insett att han är rätt...söt :D och kul som fan haha. (nynnandes i huvvet: BIg booty bothces, big  booty bitches.) *LMFAO* hihihi. Menmen. Vi ska nog dra och bada snart, och se om vi ser några söta pojkar som är över 5 år. Annars känns det lite pedofil aktigt.

Och Martina är jääääätteblond! det passar henne jättefint tycker jag :) ojoj nu komemr hon tillbaaakaaa...hihi.

hon säger att hon vill säga : "häj" till bloggen. så klart :D

HÄJ.

pussaro kramar till folken och smurfarna.
/linnéa o martina

fredag och tråk :(

Som rubriken säger, jag har tråkigt! :( det var sol, så jag har legat ute och läst hela dagen, men nu blev det molningt och svinkallt.. Så då hamnade jag här.

I onsdags åkte jag hem till Emma. Hon, jag och Ellinor datorgeekade, åt jordgubbar med för mycket socker och marchmallows, badade och datorgeekade lite till. Sedan vid fem, när vi hade badat klart,  åkte Ellinor hem till sig och jag och Emma drog hem till henne och åt middag.

Sedan var vi på CIRKUS!!!! :D det var aaaaasnaaajs! Dom hade sälar, kameler, elefanter, en ko(eller tjur..), jonglörer och 4 supersexiga akrobter. Jag dreglade nästan...vet inte om det var aktrobaterna elelr popcornens fel xD Men Emma tyckte jonglören var snyggare. hahah. Han heter Paolo Kaiser.

Jag tänkte ladda upp bilder, men jag har sumpat usb sladden. IGEN. Men dom kommer nån gång ;)

Sen sov jag över hos Emma och vi flummade till 02:35 xD Vi drack saft och chattade med..hehe en pervers kändis. :D
Jag saknar martina!!!!!! :( menmen, hon kommer hem om några dagar :) <3

nu blire jordgubbar!
pussokram!
/linnéa


sommar och ....nästan sol!

hojj hojj!

Nu har jag kommit åt en dator och tänkte bara skriva nånting kort...

just nu är jag i västervik,hos Mathildas(Mathilda är min  öh  "bonus mamma")brorsa,Markus,som bor här. vi har vart här i snart en vecka och i morgon ska vi åka hem.:)

på söndag ska jag åka upp till stockholm igen och flytta till min mor,fast egentligen så tänker jag flytta hem till Linnéa och/eller hon til mig.:D<3  sen har jag ingen aning om vad som händer,nån gång tänker jag släpa med Linnéa på bio. men har ingen anning om vad det går för kul filmer...:P mamma tänker nog tvinga med mig ut med båten...det är väl inget att klaga på egentligen men det är inte det bästa jag vet precis...   vecka 30 eller 31 ska jag åka ner till pappsen igen,vi ska tydligen åka nån stans med farmor och farfar:D men dit är det låååångt kvar ..

nu vet jag inte vad jag ska hitta på att skriva längre,så jag ska nog gå och läsa ut min bok:D(som är GRYMT bra ,kanske bästa boken ever!!! när jag har lästa ut den ska Linnéa få läsa den hon kommer nog kanske till och med tycka om den bättre än  vad jag tycker,om hon inte redan läst den...men det är en hemlis..schhhh!)

RosaFlumSkum


/M

hääjj

Nu börjar jag nästan gilla sommarlov...hmm..haha. Bada och sola och äta hela dagarna, joggar lite då och då, sen kolla film och smsa hela nätterna till 5 på morron. Soft! :D Menmen. saknar klassen, även fast man inte alltid älskar den. Har inte träffat folk på...typ 2 veckor såå.

Jag kommer inte blogga på ett tag, för jag känner inte för att sitta inne och göra det med tanke på det fina vädret och så har jag bara inte lust.
Martina kommer hme från Norrköping om nån vecka, så då kanske hon bloggar..

pussokram!
/linnéa


Torsdag (för den som inte visste det)


Jag är typ... sjuk. solfrossa elelr nått, för jag är varm men ändå kall, har ont i halsen och huvudet snurrar. härligthärligt.
Ikväll kommer min storesyrra hit och ska sova över. Hon sommarjobbar, så hon är nästan inte hemma nånting alls. Jag vill sommarjobba nästa sommar, men det måste ju vara jättetråkigt att sitta inne i kassan på Ica ett helt lov..fy! Så jag skulle väl vilja jobba i nån pluttig kiosk eller minigolfbana, etc. Då är man ju ute och får frisk luft och sol på sig.
Gårdagens händelse : jag var på biblioteket :D XD. vilket var rätt skönt, för nu har jag en hel trave med nya böcker, istället för en helt trave med böcker jag hunnit läsa fem gånger var. Men jag har läst ut tre stycken på ett dygn...hehe. Och dom är inte direkt tunna, så man kan säga att jag är uttråkad.


Lånade bland annat denna, bibliotikarien sa att den var känd. Det är en roman om Marilyn Monroe. Jag TROR den är bra, ska börja läsa den senare.

bye!
/linnéa


RSS 2.0